Misiunea noastră

Asociaţia “Edu for you”

Obiectivele organizației noastre nonguvernamentale vin în întâmpinarea schimbărilor survenite în secolul XXI: tineri mai bine pregătiți pentru piața de muncă și mai interesați de proiectele de activități, instruireproiecte de dezvoltare de-a lungul vieții.

Scopul urmărit este ca asociația noastră să devină o organizație centrată pe creativitate și inovație, pe dezvoltarea abilităților și experiențelor și împărtășirea cunoștințelor obținute în alte circumstanțe.

Tinerii sunt implicați în diverse activăți, iar asociația cooperează cu alte instituții și cu comunitatea locală pentru a-și dovedi abilități. Tinerii noștri sunt interesați de subiecte legate de muzică, teatru, sport și participă la evenimente ce au loc în comunitate. Ei sunt pasionați de tehnologie și lucrează la diferite proiecte pentru dezvoltarea instruirii digitale. Ei sunt foarte activi în mediul social și receptivi la noile tendințe.

Datorită faptului că suntem o asociație nouă, noi nu dezvoltăm proiecte europene, dar doi dintre membrii organizației au dezvoltat și coordonat activități în școlile lor. În plan personal, ei au experiența proiectelor Erasmus +.

misiune