Membrii

Membrii Asociaţiei “Edu for you”

Georgeta Gabriela Udrea

Este directorul proiectelor europene. Este profesor de limba engleză, competent și implicat, cu reușite în dezvoltarea unor bune relații cu tinerii. Ea acordă o deosebită atenție în perfecționarea propriilor abilități, precum și capacității de relaționare interumană. De asemenea, ea deține calități necesare unui coordonator, care o ajută să își organizeze în mod eficient echipa. Mai mult, ea este responsabilă cu evaluarea și supravegherea proiectului.

Elena Cristina Popescu

Este directorul adjunct al acestui proiect. Este profesor cu dublă specializare: Literatură română- Literatura Engleză, devenind, astfel, un membru important datorită calificării atât în domeniul literaturii, cât și cel lingvistic. Este o persoană creativă și de mare ajutor în coordonarea tinerilor pentru diferite activități. Datorită experienței sale considerabile, ea este foarte bine pregătită pentru anumite cerințe vizând relațiile publice.

Florin Udrea

Este președintele asociației „Edu for You”. Luând în considerare formarea lui profesională, el este calificat în rolul de supraveghetor financiar al acestui proiect. Este o persoană meticuloasă, profesionistă și acționează responsabil în îndeplinirea sarcinilor de lucru. În același timp, este mereu dispus să mențină o relație bună cu membrii asociației, colaboratorii și cu tinerii.

Eduard Popescu

Este expert de promovare a proiectului. Este o persoană empatică, mereu atentă la nevoile emoționale și profesionale ale tinerilor. Prin urmare, el ocupă o funcție importantă în derularea întregului set de activități cerute de proiect.