Despre noi

Asociaţia “Edu for you”

 

Asociația „Edu for You” este un ONG care are rolul de a dezvolta activități educaționale și culturale, de a promova și susține educația, de a încuraja socializarea, creativitatea și oratoria, etc. de a instrui și educa tineretul, ajuntându-l să se dezvolte atât din punct de vedere cultural, cât și social, în acord cu normele europene.

Asociația „Edu for You” este o organizație nouă , care a venit ca răspuns a nevoilor societății din zilele noastre de a educa tineretul de la o vârstă fragedă.

Toate domeniile noastre de interes sunt domenii care trebuie să fie îmbunătățite în societatea noastră. Asociația oferă calitate în toate aceste domenii și egalitate de șanse pentru toți tinerii, în concordanță cu dorințele lor culturale, sociale și profesionale.

Organizația noastră primește tineri în conformitate cu cerințele pieței de muncă, la nivel regional și local.

Un număr mare de tineri, care vin în asociația noastră sunt din mediul rural (80%), cu nevoi sociale și financiare, cu unul sau ambii părinți plecați la muncă în străinătate.

Un număr mic de elevi (3%) au nevoi educaționale speciale: mentale, vizuale și fizice.

about2

Această organizație nonguvernamentală dispune de profesori și colaboratori foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional. Ei încearcă să compenseze dezavantajele socio-economice ale tinerilor care provin din familii sărace, cu părinți fără loc de muncă sau cu un nivel scăzut de educație. Profesorii dispun de experiență și de primul grad în sistemul educațional, iar unul dintre aceștia deține doctoratul în filosofie (Phd).

Activitățile educaționale și culturale de bună calitate sunt susținute de un parteneriat între asociația noastră și alte organizații, precum și alte școli, unde tinerii fac instruire practică. Organizația nonguvernamentală este în relație bună cu comunitatea locală, dezvoltând activități importante în domeniul educației.

Asociația „Edu for You” dorește să fie o organizație cu spirit competitiv, recunoscută de comunitatea locală, precum și să ofere un mediu favorabil pentru dezvoltarea mentală, profesională și morală a tinerilor, dar și să îi ajute în introducerea lor pe piața muncii.Conceptele liberale practicate obligă organizația să respecte dreptul tinerilor de a alege. Importante în practicile noastre de dezvoltare a tinerilor sunt libertatea de gândire și expresie.